KETTLEBELL EDZÉS

Sokan csupán egy vasgolyót látnak fogantyúval és valami divatot, pedig a kettlebell ennél sokkal több! Ez nem divat, hanem egy életérzés és egy olyan edzésforma, amivel hihetetlen célokat érhetsz el, mert folyamatos, minden izomra kiterjedően, intenzív terhelésnek teszi ki a testet, miközben egészségesebb leszel, és egyre jobban fogsz kinézni! Rövidebb idő alatt hozhatod magad formába, mint más olyan sportokkal, amiket feladtál, mivel változatos és több képességedre lesz szükséged egy időben ahhoz, hogy talpon maradj. Miért ne akarnál talpon maradni?! Le akarsz fogyni? Le fogsz! Izmot akarsz felszedni? Menni fog! A kettlebell bármelyikben szuper társad lehet, csak akarnod kell. Nálunk pedig meg is veheted a sajátodat!

Legyél akár élsportoló vagy épp ülőmunkát végző, kiváló lehetőségeket kínál számodra is a kettlebell. Mivel az edzések rövidek, így könnyen be lehet őket tuszkolni a szorosabb napirendekbe is. Ennyi időt megérdemel mindenki, főleg ha az egészségéről van szó.

Ráadásul csoportosan is űzhető sport, így miközben átalakulsz, fejlődsz, átléped a határaidat és egyre jobban kitolod őket, még barátokat is találhatsz, de ha erre nem vágynál, akkor egyedül is végezheted az edzést, ugyanolyan szinteket érhetsz el. Teljesen mindegy melyik verziót választod, egy állandó társad lesz: a kettlebell. Emellé már csak a tested és az akaratod kell, hogy megmutasd, képes vagy rá!

Nem csak izomtömeged fog növekedni, miközben a felesleg olvad le rólad, de még az állóképességed, az egyensúlyod és a koordinációs képességeid is javulni fognak és ez nem egy kitaláció, hanem tény. Hogy mi a kettlebell titka? A súlypontja, ami folyamatosan változik. Az egész edzés időtartalma alatt a súlypont ellen dolgozunk, hogy ne rántson vagy húzzon el minket a golyó, folyamatos munkára ösztönözve így a testünket.

Hatékonyabb leszel és dinamikussá, kiegyensúlyozottabbá válik a mozgásod, amit mások is észre fognak venni. Ha eddig tapasztaltál keringési zavart, hát- vagy derékfájdalmat, azon is sokat fog segíteni ez az edzésforma, hisz itt nincs olyan kötött mozgás, mint a gépeknél. Így képes megmozgatni a mélyizmokat is, ráadásul észrevétlenül, mert az izomláz csak másnap fog jelentkezni.

Ha esetleg már elköteleződtél egy másiksportág mellett, akkor is nyugodtan kipróbálhatod a kettlebellt, ugyanis hátráltatni biztosan nem fog, sokkal inkább lesz egy jó hátszél és kiegészítés, minden tekintetben előnyös lehet.

Sőt a nőket, lányokat is buzdítjuk arra, hogy merjenek belevágni és használni ezt az eszközt, mert ez az az edzésforma, aminél nem kell tartaniuk a férfias izomzattól, de ugyanolyan kemények és szuperek lehetnek, mint a pasik. A kettlebell senkit nem kímél, nem fogod letenni, mert ha rákapsz a fejlődés, változás ízére, többet akarsz majd! A kínálatunkban mindig meg fogod találni a számodra megfelelő méretű eszközt, 6,5 – 12 – 16 – 22 kg-os súlyúak közül választhatsz.

Lehet, hogy nem divat ez a sport, de a jó kinézetről akkor sem kell lemondani, ha egy sporteszközről beszélünk, igenis fontos a design! Nincs is jobb érzés úgy lemenni a terembe, hogy tudják ki vagy, stílusos, aki annyira elhivatott, hogy egyedi kettlebellel edz. Mindenki szeretné majd tudni, honnan van! Garantáltan be fogsz zsebelni jó pár elismerést. Nálunk megtalálod az egyedi darabot, amit máshol nem találsz meg egész Európában: koponya alakú kettlebell! Kell ennél jobb ismertetőjegy?

Hölgyeknek ajánljuk a kisebb, masnis koponya alakút, igazán csajos és kemény!

Ezzel garantáltan te leszel az edzés stíluskirálya/királynője, mindenki a csodájára fog járni, ahogy annak is, ahogy fejlődni fogsz vele! Légy egyedi, válassz tőlünk koponyás kettlebellt!

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Du musst angemeldet sein um hier zu kommentieren