MIÉRT JÓ A SÚLYMELLÉNY?

Miért jó a súlymellény?

 

Amikor szóba kerül a súlymellény, sokan az élsportolókkal, testépítőkkel és katonákkal társítják mindezt. Komplikáltnak, nehéznek és legtöbbször nem nekik valónak gondolják az emberek, mert csak őket látják a képernyőn, újságokban. Pedig ez nincs így!

A súlymellényt bárki használhatja: kortól, nemtől, a sportolásának szintjétől függetlenül. Akár futáshoz, gyalogláshoz, akár funkcionális tréningek alkalmával, ugyanolyan hatékony és igen sokoldalú eszköz. Mai kivitelezésnek köszönhetően már kényelmes, teljes egészében állítható, szinte észrevehetetlen a viselete és könnyedén be tud épülni a mozgási rutinunkba.

A benne lévő súlyok nem fixek, így mindenki egyénileg tudja szabályozni a terhelést. Saját tempójában léphet előre vagy épp vissza, ha szüksége van rá, de a kialakítása egyenletesen oszlatja el a súlyokat a felsőtesten. Nem kell aggódnunk a fájdalmas bevágástól, féloldalasságtól vagy káros terheléstől, sőt, télen sem kell lemondanunk róla, ugyanúgy viselhető, mivel a pántok állíthatósága azt is lehetővé teszi, hogy akár a ruházatra vagy az alá vegyük fel.

 

Miért érdemes használni?

 

Az edzésünk hatékonyságát nagymértékben megemeli, mivel olyan mintha a saját testsúlyunkat növelné erre az időtartamra. Ezt egyébként más eszközökkel nem igazán tudnánk kényelmesen megvalósítani. Használata alatt szervezetünk több kalóriát használ fel, javul az állóképesség, a kondíció, a koncentrációs képesség, a terhelhetőség, nő az izomerő, a sebesség, gyorsul az izomépítés, a fogyás, sokkal hamarabb érhetjük el a kitűzött céljainkat, sőt, akár meg is duplázhatjuk eredményeinket, új szinteket érhetünk el! Ha pedig látjuk a fejlődést, sokkal motiváltabbá is válunk, nem fogjuk feladni vagy fásulunk bele a sportba, ebből adódóan, hogy nem csak testünkre, hanem közérzetünkre is jó hatással van a súlymellény.

Ne féljünk ettől a szuper edzőtárstól, csak előnyünkre vállhat használata és segíthet céljaink elérésében!

 

Miért Xtrain súlymellényt vásároljak?

 

Az ár láttán ne ijedjünk meg, lehet, hogy találunk olcsóbb vagy hasonló árkategóriájú 20kg alatti súlymellényt a piacon, de kivétel nélkül távol-keletről érkeznek, nem feltétlen ellenőrzött helyről. Ezzel szemben az Xtrain súlymellények minőségi, prémium alapanyagokból készülnek, és azt se felejtsük el, hogy ráadásul örök garanciát is vállalunk, ami megéri azt a plusz pénzt, ha egészségünkről és fizikai állapotunkról van szó.

Nézzük csak bátorításként, kik használják szintén az Xtrain termékeket eredményesen, úgy gondolom, ők magukért beszélnek:

 

Szarka Ákos –Street workout  VB 3.

Tar Gabi – Jay’s workout

Eső Krisztián - Calisthenics West Hungary (CWH)

Deres Ádám – 115 Offical

 

Homok- vagy fémsúlyos?

Ha már meghoztuk a döntésünket, hogy vásárolunk egy súlymellényt, felmerül a kérdés, hogy homok vagy fémsúlyos legyen az adott mellény.

Elsősorban céljaink a döntőek valamint fizikai állapotunk, hogy mekkora lépésekben fogunk tudni haladni a célunk felé. A homoksúlyos mellények eltérően 1,5-2-2,5 kg-ként állítható, a fémsúlyos már 1 kg-ként is változtatható. Ez után mérlegelnünk kell, hogy mennyi az a maximális súlymennyiség, amit használni szeretnénk, ugyanis a homoksúlyos csak 20 kg-ig nyújt kényelmet, e felett térfogatából adódan nem kényelmes, így ha a későbbiekben 30 kg-ra szeretnénk kitolni határainkat, akkor a fémsúlyos mellény az ideális választás. Természetesen ez árban is megnyilvánul, hiszen a fémnél a vas árát kell figyelembe venni, azonban az a 10 kg különbség is számít, de mindkét esetben biztosak lehetünk benne, hogy minőségi, megbízható terméket kapunk, örök garanciával!

 

 

Nincs még hozzászólás

Szólj hozzá

Du musst angemeldet sein um hier zu kommentieren