Kik vagyunk mi?

Kik vagyunk mi?

Pontosabban ki?! 😀

Hostyánszki Krisztiánnak hívnak. Én gyártom a súlymellényeket és írom az edzésterveket!

Gyermekkorom óta része a sport az életemnek bla bla bla..:D

Amit tényleg tudnod kell rólam:

18 éve végzek erőnléti és kondciónáló edzéseket. Birkóztam, bunyóztam, kettlebelleztem, súlytemeltem, erőemeltem, Crossfit-eztem és egy pár versenyen is megfordultam! 6 éve tartok csoportos és személyi edzéseket, és 2 éve már online is segítem a tanítványaim fejlődését!

Edzői hitvallásom:

Az évek alatt rengeteget formálódott az edzéseim, edzéstervezéseim felépítése és célja is! Kezdetben a Ki ha Én nem, nem vagyok B@zi, rakjál rá még egy kis súlyt volt a jellemző, mindenkinél többet, nehezebbet, gyorsabban akartam! Aztán számos sérülés és pár tanítvány elvesztése után indultam el egy olyan úton, ahol a biztonságos, folyamatos fejlődés és a jó hangulat van a fókuszban! Ez persze magával vonzotta azt, hogy nem foglalkozom versenyzéssel, “versenyzőkkel”! Dolgozó, családos, elfoglalt emberek teszik ki a tanítványaim nagyobbik részét, akiknek a fő céljuk a fittség és az egészség! Egy kisebb részét pedig azok, akik életük “csúcs formáját” szeretnék elérni! (Mindig sikerül! :D) Jelenleg 100-110-en járnak edzéseimre és 60-70 tanítvány követi az edzésterveimet online.

 

Xtrain

 

A történet egészen 2012-ig nyúlik vissza. Ekkor már régen az erősítő edzések szerelmese voltam. Szerettem volna magamnak egy súlymellényt de nem találtam a piacon megfelelő minőségűt és árut. Szerencsémre az akkori főállásomban már rutinosan mozogtam az ipari varrógépek körül, így sok kísérletezést/tesztelést követően még abban az évben elkészítettem magamnak az első példányt!

2012
2021

Innentől kezdve szárnyra kapott a híre, aki látta akart egyet! Az igényeket kielégítve 2013-ban megjelent a piacon az Xtrain márka! Azóta pedig már eltelt sok-sok év és én főállásban gyártom a mellényeket és tartok erőnléti edzéseket a CrossFit Corvinusban!

A súlymellény azóta is töretlenül fejlődik. A mai napig tartom a kapcsolatot a legkülönbözőbb felhasználókkal (streetworkout/crossfit/túrázás/csapatsportok/edzőtermek stb…) és az észrevételeik felhasználásával mindig tudom egy picit tökéletesíteni! Az elért magas minőségnek köszönhetően pedig bátran vállalok örök garanciát minden egyes súlymellényre!

Bármilyen kérdésed merülne fel a termékkel, edzéstervekkel vagy az edzéseimmel kapcsolatban akkor keress bátran valamelyik elérhetőségemen!