Kik vagyunk mi?

Pontosabban ki?! 😀

Hostyánszki Krisztiánnak hívnak. Én gyártom a súlymellényeket és írom az edzésterveket!

Az Xtrain története egészen 2012-ig nyúlik vissza. Ekkor már az erősítő edzések szerelmese voltam. Szerettem volna magamnak egy súlymellényt de nem találtam a piacon megfelelő minőségűt és árut. Szerencsémre az akkori főállásomban már rutinosan mozogtam az ipari varrógépek körül, így sok kísérletezést/tesztelést követően még abban az évben elkészítettem magamnak az első példányt!

2012
2021

Innentől kezdve szárnyra kapott a híre, aki látta akart egyet! Az igényeket kielégítve 2013-ban megjelent a piacon az Xtrain márka! Azóta pedig már eltelt sok-sok év és én főállásban gyártom a mellényeket és tartok erőnléti edzéseket a CrossFit Corvinusban!

A súlymellény azóta is töretlenül fejlődik. A mai napig tartom a kapcsolatot a legkülönbözőbb felhasználókkal (streetworkout/crossfit/túrázás/csapatsportok/edzőtermek stb…) és az észrevételeik felhasználásával mindig tudom egy picit tökéletesíteni! Az elért magas minőségnek köszönhetően pedig bátran vállalok örök garanciát minden egyes súlymellényre!

Bármilyen kérdésed merülne fel a termékkel vagy az edzéstervekkel kapcsolatban keress bátran valamelyik elérhetőségemen!