7 ok, hogy miért eddz súlymellényben!

Ha a saját testsúlyos gyakorlatok már nem jelentenek igazi kihívást és szeretnél még tovább fejlődni, akkor eljött az ideje súlymellényben edzeni.

Miért pont súlymellényben?

Mert ez a legpraktikusabb választás a nehezítésre, persze csak egy bizonyos szintig. Amennyiben extrém izom méretre, testépítő babérokra vágysz, akkor nem fogja megállni a helyét, viszont ha átlagon felüli atletikus izomzatra és funkcionális erőnlétre vágysz, akkor tökéletes választás! Összeszedtem 7 okot amiért a súlymellény a legjobb választás számodra!

Súlymellény praktikus

Bárhol-bármikor-örökre!

Tetszés szerint bárhol bármikor nehezítheted a saját testsúlyos edzéseidet. Amikor épp ráérsz, elég csak leszaladnod a legközelebbi kondiparkba, vagy ha úgy tartja kedved, akkor otthon a négy fal között az utazás idejét is megspórolva végezheted el az aznapi edzésed, így nem kell a legzsúfoltabb idősávban az edzőterembe menned! Elég csupán egyszer megvásárolnod. Nincs havi díja, ráadásul örök garanciát is kapsz hozzá, így biztos lehetsz benne, hogy egy hűséges edzőtársat szereztél, ami megéri a befektetést!

Súlymellény extra intenzitás

Jelentős kihívás!

Nem meglepő, hogy a plusz súllyal végzett gyakorlatok jelentős kihívást jelentenek az edzés során. Ha hozzáadsz néhány plusz KG-ot az edzésedhez, az növeli az intenzitást, segít az izmok növekedésében, és a zsírégetésben.  A súlymellény mozgatásával a testednek keményebben kell dolgoznia, és több vérre és oxigénre lesz szüksége a gyakorlatok kivitelezéséhez. Ezért a szíved is keményebben fog dolgozn